Promocijske brisa??e

Brisa??a kot promocijski artikel? Seveda. Saj konec koncev vsi uporabljamo brisa??e. ??e ??e ne med samo vadbo (fitnes centri), pa po vadbi, ko se umijemo. Dobro vidne so tudi na pla??ah, posebno pod lepimi ??portnimi telesi…

Brisa??e so “dolgotrajno blago”, saj jih lahko uporabljamo tudi ve?? let. Morda ??e bolj pomembno pa je, da je povr??ina, namenjena predstavitvi va??e blagovne znamke, ogromna, v primerjavi s kuliji, kapami itd.

Brisa??a, posebno vojna in mehka, tudi ni nekaj, kar bi ljudje kar tako zavrgli, pozabili… Skratka, brisa??a je odli??no promocijsko sredstvo.

Zaupajte nam, da vam oblikujemo in naredimo brisa??e po va??i ??elji. Najpogostej??e so tkane brisa??e narejene po ??akartni tehnologiji, ki omogo??a, da se v sam vzorec brisa??e vstavi ??e tako velik logo ali sporo??ilo v dveh ali ve?? barvah. ??e pa so vam bolj v??e?? enobarvne brisa??e, se odlo??ite za enobarvne promocijske ??akartne brisa??e. Pri njijh je logotip v isti barvi kot brisa??a, le “vgreznjen” je vanjo…

Pa veliko uspeha, tako pri vadbi kot pri poslu:)

 

Tkane brisa??e

 

Reliefne brisa??e

 

 

Material
bomba?? 300 gr/m2, bomba?? 500 gr/m2

Dimenzije (cm)
80 x 34 / 45 x 45 / 100 x 50 / 150 x 75 ali po va??i ??elji

Cene
Odvisne so od izbire gramature, ??tevila barv, velikosti, koli??ine…. Dovolite, da vam naredimo ponudbo glede na va??e ??elje.

Minimalno naro??ilo
200 kosov

 

 

Pozdravljeni.

Ponujamo ??irok nabor navija??kih in drugih promocijskih artiklov.

IMCENTER d.o.o., Ljubljana
Tel: 041 36 72 72
Email: info@promocijski-navijaski-artikli.com