Promocijske brisače

Brisača kot promocijski artikel? Seveda. Saj konec koncev vsi uporabljamo brisače. Če že ne med samo vadbo (fitnes centri), pa po vadbi, ko se umijemo. Dobro vidne so tudi na plažah, posebno pod lepimi športnimi telesi…

Brisače so “dolgotrajno blago”, saj jih lahko uporabljamo tudi več let. Morda še bolj pomembno pa je, da je površina, namenjena predstavitvi vaše blagovne znamke, ogromna, v primerjavi s kuliji, kapami itd.

Brisača, posebno vojna in mehka, tudi ni nekaj, kar bi ljudje kar tako zavrgli, pozabili… Skratka, brisača je odlično promocijsko sredstvo.

Zaupajte nam, da vam oblikujemo in naredimo brisače po vaši želji. Najpogostejše so tkane brisače narejene po žakartni tehnologiji, ki omogoča, da se v sam vzorec brisače vstavi še tako velik logo ali sporočilo v dveh ali več barvah. Če pa so vam bolj všeč enobarvne brisače, se odločite za enobarvne promocijske žakartne brisače. Pri njijh je logotip v isti barvi kot brisača, le “vgreznjen” je vanjo…

Pa veliko uspeha, tako pri vadbi kot pri poslu:)

 

Tkane brisače

 

Reliefne brisače

 

 

Material
bombaž 300 gr/m2, bombaž 500 gr/m2

Dimenzije (cm)
80 x 34 / 45 x 45 / 100 x 50 / 150 x 75 ali po vaši želji

Cene
Odvisne so od izbire gramature, števila barv, velikosti, količine…. Dovolite, da vam naredimo ponudbo glede na vaše želje.

Minimalno naročilo
200 kosov

 

 

Pozdravljeni.

Ponujamo širok nabor navijaških in drugih promocijskih artiklov.

IMCENTER d.o.o., Ljubljana
Tel: 041 36 72 72
Email: info@promocijski-navijaski-artikli.com