Promocijska son??na o??ala

Vsi imamo radi son??na o??ala. Poleti, pozimi, v avtu, na kolesu, na sprehodu…. Kot modni ali uporabni pripomo??ek. O??ala so na najbolj vidnem delu na??ega telesa – v ??love??ki naravi je, da se trudimo v pogovoru sogovornika gledati v o??i. Vse to naredi o??ala ne samo primeren, ampak skorajda popoln pripomo??ek za promocijo.

Promocijska son??na o??ala dobavimo v barvah po va??i ??elji, potiskana z va??im logotipom ali imenom izelka, blagovne znamke. Vsa o??ala imajo za????itni faktor UV 400. Vpra??ajte se, kateri artikel vam bo ??e naredil toliko reklame kot o??ala. Kaj ljudje nosijo tako pogosto in toliko ??asa? Na tako prominentnem mestu?

I??ete ??e kak??no dodatno funkcionalnost, ki bo va??a o??ala lo??ila od ve??ine ostalih? Ponujamo vam zlo??ljiva son??na o??ala ter o??ala, s katerimi lahko odirate steklenice.

 

Promocijska o??ala - zlo??ljiva

Promocijska o??ala – zlo??ljiva

 

Promocijska o??ala - odpira?? za steklenice

Promocijska o??ala – odpira?? za steklenice

 

Cene:
Cene so razli??ne in so odvisne od koli??ine, tipa o??al, ??tevilabarv o??al, ??tevila barv tiska, velikosti… Ker je kombinacij preve??, vas prosimo, da nas pokli??ete ali po??ljete email z va??imi ??eljami, pa vam bomo naredili ugodno ponudbo. Va??a personalizirana o??ala boste tako lahko dobili od dobrega evra pa vse tja do ??estih evrov…

Material:
Plastika

Velikost:
O??ala so v otro??ki in odrasli velikosti (145 x 140 x 8 mm)

UV za????ita:
UV 400

Minimalno naro??ilo:
300 kosov, zlo??ljiva 500 kosov

Dobavni rok:
20 dni

Pla??iln pogoji:
60% avansa ob naro??ilu, 40% po dostavi

Pozdravljeni.

Ponujamo ??irok nabor navija??kih in drugih promocijskih artiklov.

IMCENTER d.o.o., Ljubljana
Tel: 041 36 72 72
Email: info@promocijski-navijaski-artikli.com