Promocijska sončna očala

Vsi imamo radi sončna očala. Poleti, pozimi, v avtu, na kolesu, na sprehodu…. Kot modni ali uporabni pripomoček. Očala so na najbolj vidnem delu našega telesa – v človeški naravi je, da se trudimo v pogovoru sogovornika gledati v oči. Vse to naredi očala ne samo primeren, ampak skorajda popoln pripomoček za promocijo.

Promocijska sončna očala dobavimo v barvah po vaši želji, potiskana z vašim logotipom ali imenom izelka, blagovne znamke. Vsa očala imajo zaščitni faktor UV 400. Vprašajte se, kateri artikel vam bo še naredil toliko reklame kot očala. Kaj ljudje nosijo tako pogosto in toliko časa? Na tako prominentnem mestu?

Išete še kakšno dodatno funkcionalnost, ki bo vaša očala ločila od večine ostalih? Ponujamo vam zložljiva sončna očala ter očala, s katerimi lahko odirate steklenice.

 

Promocijska očala - zložljiva

Promocijska očala – zložljiva

 

Promocijska očala - odpirač za steklenice

Promocijska očala – odpirač za steklenice

 

Cene:
Cene so različne in so odvisne od količine, tipa očal, številabarv očal, števila barv tiska, velikosti… Ker je kombinacij preveč, vas prosimo, da nas pokličete ali pošljete email z vašimi željami, pa vam bomo naredili ugodno ponudbo. Vaša personalizirana očala boste tako lahko dobili od dobrega evra pa vse tja do šestih evrov…

Material:
Plastika

Velikost:
Očala so v otroški in odrasli velikosti (145 x 140 x 8 mm)

UV zaščita:
UV 400

Minimalno naročilo:
300 kosov, zložljiva 500 kosov

Dobavni rok:
20 dni

Plačiln pogoji:
60% avansa ob naročilu, 40% po dostavi

Pozdravljeni.

Ponujamo širok nabor navijaških in drugih promocijskih artiklov.

IMCENTER d.o.o., Ljubljana
Tel: 041 36 72 72
Email: info@promocijski-navijaski-artikli.com