Navija??ki klobuki

Promocijski klobuki ali navija??ki klobuki; ni pomembno poimenovanje, pomembo je, da so opazni in prakti??ni. Kar je najbolj??a kombinacija, ki jo lahko neko promocijskodarilo ima.

So prakti??ni, ker so sestavljeni iz dveh delov; iz majhne, 10 cm velike okroglaste vre??ke, v kateri je klobuk varno in udobno spravljen, kadar ga ne uporabljate. Ko pa ga vzamete ven iz vre??ke, zaradi svoje zasnove avtomati??no zavzame obliko klobuka. Narejen je namre?? iz tankega in lahkega poliestra, napetega ??ez ??i??nat okvir, ki promocijskemu klobuku daje obliko in stabilnost.

Promocijski oziroma navija??ki klobuki so priljubljen, privla??en in zanimiv navija??ki artikel. Ker so veliki in ker so na glavi, beri visoko, so mo??no opazni. Njihova zna??ilnost je zanimiva in edinstvena kominacija te opaznosti in prakti??ne uporabnosti za va??e obdaroance, kar vam omogo??a, da na zabaven na??in podpirate svoje mo??tvo ali ekipo, seveda pa lahko promocijske lobuke u??inkovito uporabite tudi za promocijo svojega podjetja ali prireditve.


Nudimo vam potisk po va??ih ??eljah in s tem dobavo unikatnega promocijskega artikla. Reklamni klobuki so lahko v eni ali ve??ih barvah po va??i izbiri. Prav tako jih lahko potiskamo v eni ali ve?? barvah. Prepustite se domi??ljiji in va?? klobuk bo nekaj posebnega.

Material:
Poliester 190 T

Dimenzije:
??irina ??ez krajnika: 38 cm
??irina oglavnega dela: 28 cm
Vi??ina oglavnega dela: 10 cm

Cena:
Cena promocijskih klobukov je odvisna od naro??enega ??tevila in ??tevila barv tiska oziroma zahtevnosti izvedbe. Tako se cene finaliziranih in k vam dostavljenih promocijskih klobukov giblje od 1,50 eur do 2,50 eur + DDV

Minimalno naro??ilo:
1.000 kosov

Pozdravljeni.

Ponujamo ??irok nabor navija??kih in drugih promocijskih artiklov.

IMCENTER d.o.o., Ljubljana
Tel: 041 36 72 72
Email: info@promocijski-navijaski-artikli.com