Navijaški klobuki

Promocijski klobuki ali navijaški klobuki; ni pomembno poimenovanje, pomembo je, da so opazni in praktični. Kar je najboljša kombinacija, ki jo lahko neko promocijskodarilo ima.

So praktični, ker so sestavljeni iz dveh delov; iz majhne, 10 cm velike okroglaste vrečke, v kateri je klobuk varno in udobno spravljen, kadar ga ne uporabljate. Ko pa ga vzamete ven iz vrečke, zaradi svoje zasnove avtomatično zavzame obliko klobuka. Narejen je namreč iz tankega in lahkega poliestra, napetega čez žičnat okvir, ki promocijskemu klobuku daje obliko in stabilnost.

Promocijski oziroma navijaški klobuki so priljubljen, privlačen in zanimiv navijaški artikel. Ker so veliki in ker so na glavi, beri visoko, so močno opazni. Njihova značilnost je zanimiva in edinstvena kominacija te opaznosti in praktične uporabnosti za vaše obdaroance, kar vam omogoča, da na zabaven način podpirate svoje moštvo ali ekipo, seveda pa lahko promocijske lobuke učinkovito uporabite tudi za promocijo svojega podjetja ali prireditve.


Nudimo vam potisk po vaših željah in s tem dobavo unikatnega promocijskega artikla. Reklamni klobuki so lahko v eni ali večih barvah po vaši izbiri. Prav tako jih lahko potiskamo v eni ali več barvah. Prepustite se domišljiji in vaš klobuk bo nekaj posebnega.

Material:
Poliester 190 T

Dimenzije:
širina čez krajnika: 38 cm
širina oglavnega dela: 28 cm
Višina oglavnega dela: 10 cm

Cena:
Cena promocijskih klobukov je odvisna od naročenega števila in števila barv tiska oziroma zahtevnosti izvedbe. Tako se cene finaliziranih in k vam dostavljenih promocijskih klobukov giblje od 1,50 eur do 2,50 eur + DDV

Minimalno naročilo:
1.000 kosov

Pozdravljeni.

Ponujamo širok nabor navijaških in drugih promocijskih artiklov.

IMCENTER d.o.o., Ljubljana
Tel: 041 36 72 72
Email: info@promocijski-navijaski-artikli.com