Monopodi – selfie stick – palice za fotografiranje

Večina ljudi rada fotografira. Vse vrste dogodkov, od rojstnih dni in prireditev do potovanj in zanimivih doživetij.

Vse več nas za to uporablja kar mobilne telefone, saj imajo dobre fotoaparate. Najnovejša “fora” za fotografiranje z mobilnimi telefoni je takoimnovana “selfie-stick” ali palica za fotografiranje (selfijev)

Deluje enostavno – na en konec palice varno in enostavno pritrdite vaš mobilni telefon (nastavek ustreza veliki večini modelov vseh proizvajalcev), primete drug konec in s pomočjo daljinskega sprožilca slikate sebe, “okoli vogala”, čez množico….

Ponujamo vam možnost, da na to palico dodamo vaš logotip, s čimer dobite res uporabno darilo:)

Selfie-stick

Selfie-stick

 

 

Palice za fotografiranje z vgrajenim sprožilcem

Ko palico raztegnete je mobilni telefon daleč stran in ga ne dosežete z roko – zato je potrbno imeti sprožilec. Stisnete ga in fotografija se posname. V nekaterih modelih je ta Bluetooth daljinski sprožilec umeščen v ročaj palice, kar omogoča enostavno fotografiranje s samo eno roko

 

Palice za fotografiranje in sprožilec kot ločena izdelka

Ponujamo vam tudi opcijo, kjer je sprožilec samostojen izdelek. Za fotografiranje tako potreujete obe roki. Lahko pa fotografirate na večji razdalji, recimo če telefon namestite na tripod.  Morda vi držite palico, nekdo drug a fotografira….

 

Tehnične lastnosti
Palice se povečajo iz 23 cm na 1 meter. So iz 7 teleskopskih delov. Sprožilci delajo do razdalje 10 metrov, sotežki 9 g, veliki 50 x 33 x 11 mm in kompatibilni tako z Android kot Apple telefoni.

Minimalna količina
200 kosov

Za ponudbo ali več informacij pokličite 041 36 72 72 ali pišite na info at promocijski-navijaski-artikli.com

 

Pozdravljeni.

Ponujamo širok nabor navijaških in drugih promocijskih artiklov.

IMCENTER d.o.o., Ljubljana
Tel: 041 36 72 72
Email: info@promocijski-navijaski-artikli.com